Rólunk írták

"A Pro Bona Kft. coach képzését leginkább egy „szakmai és egyben önismereti hajóúthoz” tudnám hasonlítani. [...] A kikötéskor az elégedett utasok csak azt sajnálják, hogy máris vége az útnak…"

/Kovács Katalin/


[...] "Az oktatás során mindig pozitív megerősítést kaptam, a kritikát is nagyon finom, elfogadható formában; ami nagyon motivált és inspirált arra, hogy legközelebb még jobban teljesítsek."

Czinke Anita


Megtanultam az értő figyelem és a jól feltett kérdések jelentőségét, fontosságát a beszélgetések során - legyen az magán jellegű vagy a munkával kapcsolatos párbeszéd. [...]

Bezzegné Ádám Gabriella

 

"A képzésben nagyon tetszett, hogy teljesen rugalmas, ha kell "egyénre szabott"-tá tud válni, köszönhetően az oktatók nyitott hozzáállásának. A képzés a coach-csá válás mellett egy új szemléletmódót is tanít, mely által sikeresebb, minőségibb életvitelre tesz képessé."

Benke Hédi

 

"A távoktatás előnyei (egyéni tempó és önálló időbeosztás lehetősége) mellett a képzés erőssége volt a havonkénti rendszerességű kiscsoportos tréningek erősen gyakorlat-orientált jellege és magas színvonalú szakmaisága."

Horváth Tímea

 

"[...] Rendkívül jól felkészült oktatókkal, baráti-családias légkörben zajlott a képzés. Sokoldalúan megközelítve és főleg sok szituációs gyakorlattal tanulhattam meg a coachingot, amit azóta is mindennaposan és hatékonyan használok munkám során."

M. L. V.


"Semmit sem tudva a coachingról nagy élmény volt megérteni a lényegét, eljutni az első sikerélményig, amikor az ember az gondolja, hogy bár van még mi tanulni, már látom, hogyan működik, és elhiszem, hogy működik!  [...] A képzés során nagyon tetszett, hogy a folyton változó coaching megoldások ellenére következetesen sikerült bemutatni és átadni az elméleti és gyakorlati alapokat, melyekkel felvértezve magabiztos coach-á válhattam."

Nagy Tamás
 

"Választ kaptam arra, hogyan lehet másképp, rutintól eltérően tekinteni helyzetekre, elakadásokra nagyságrendben növelve ezzel a pozitív elmozdulást a probléma valós gyökerének felszámolásához. [...] Gyakorlatorientált a képzés profi és legfőképpen nyitott és befogadó szakemberekkel."

Novák József

 

"Korszerű, hasznos, gyakorlatorientált tudás tapasztalt, gyakorlott, barátságos csapattól. [...]"

Vitéz Éva

A részletes véleményekért: kattintson ide