Képzések
 

Business coach, life coach és gazdasági mediációs képzéseinken olyan - tudományosan megalapozott, a személyes coaching, vagy mediáció során tesztelt és továbbfejlesztett, egységes rendszerbe foglalt - ismereteket, módszereket sajátíthat el, amelyeket haszonnal és sikeresen alkalmazhat mind a munkájában, mind a magánéletében. 

 

Proaktív Business Coach - Üzleti személyes fejlesztő képzés (Akkreditált felnőttképzés)

A következő, hagyományos tanrendű coach képzés részleteiről a fenti linkre kattintva érhető el a részletes tájékoztatás!

Következő három hetes szuperintenzív és távoktatásos Business Coach képzésünkről ide kattintva talál információkat: →Klikk

A következő, hagyományos tanrendű, három hónapos szombatonkénti oktatás kezdése: 2014. április 25.

Programakkreditációs lajstromszám: PL- 5692

Intenzív coach képzést indítunk gyakorlott coachok és egyetemi oktató vezetésével, 12 szombati napon, (2015. április 25-étől 2015. július 18-áig, szombatonként 10.00-18.00-ig), felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára.

Az oktatást dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, business coach irányítja.

Ajánljuk: a felső- és középvezetőknek, HR-eseknek, projektmenedzsereknek, pszichológusoknak, valamint mindazoknak, akik el szeretnék sajátítani a business coaching kompetenciáit, módszereit. A Proaktív Business Coach képzésünk elvégzése mindazok számára fontos lehet, akik az üzleti coaching eszközeit szeretnék felhasználni munkájuk során. A résztvevők a képzés során  szimulációs esetgyakorlatok által is fejleszthetik új készségeiket. A megszerzett ismeretek, kompetenciák az élet számos területén felhasználhatók személyes fejlesztésre, probléma megoldásra, konfliktuskezelésre, valamint különböző változások menedzselésére is.

időtartam:
120 óra
ár:A képzés teljes díja: 430.000,- Ft., 80.000,- Ft kezdőrészlet a képzés megkezdéséig, a fennmaradó rész kamatmentes részletekben fizethető.
 Információ: mobilon: 06-30-442 7575 (Rusznák Péter) vagy  kapcsolat@acoach.hu

további információk:

Az előadás és tréning helyszíne: Budapest I. kerület Mészáros u. 10.

Előzetes írásbeli jelentkezés szükséges! Jelentkezés: kapcsolat@acoach.hu e-mail címen

Bővebb információ a Proaktív Coaching képzés részleteiről: coach képzés

 


 

Proaktív Life Coach - Életviteli személyes fejlesztő képzés

(akkreditált felnőttképzés)

 

A következő life coach képzéseink felépítéséről, indulásáról, képzési napjairól és egyéb részleteiről a következő linkre kattintva tudhat meg többet:

 

Life Coach képzés

 


 

Gazdasági mediáció

Távoktatásos Proaktív mediációs képzés (nyilvántartott felnőttképzés) 

Kezdés 2015. március 6. (péntek)

Távoktatásos gazdasági mediációs képzést indítunk gyakorlott mediátor és egyetemi oktató vezetésével, 6 héten keresztül 4 szabadon választható pénteki konzultációval (péntekenként 17.00-20.00-ig), felsőfokú végzettségűek számára. Figyelem: nem mediátor, hanem gazdasági mediációs képzés!

Mediáció módszere: Proaktív mediáció.

A kurzust dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató irányítja.

Ajánljuk: a felső- és középvezetőknek, jogászoknak, projektmenedzsereknek, valamint az KIM Közvetítői Névjegyzékébe felvett közvetítőknek, továbbá mindazoknak, akik el szeretnék sajátítani a gazdasági mediáció készségeit, kompetenciáit. A gazdasági-, üzleti mediációs képzés mindazok számára szól, akik a professzionális közvetítítés – mediáció – eszközeit szeretnék felhasználni  munkájuk során. A résztvevők új készségeiket a képzés során  szimulációs esetgyakorlatokkal is fejleszthetik. A megszerzett ismeretek, kompetenciák eredményesen felhasználhatók egyéb ügyekben való konfliktuskezelésre is.

időtartam:
60 óra
ár:

90.000,- Ft.

40.000,- Ft a képzés kezdetéig, a fennmaradó rész a képzés végéig fizetendő. (A képzési díj az Áfát tartalmazza)

 Információ: mobilon:06-70-314-1660 (dr. Rusznák Tamás) vagy  kapcsolat@acoach.hu

további információk:

A részletekről érdeklődhet a következő mobilszámon is: 06-30/442-7575

Az előadás és tréning helyszíne: Bp. I. kerület, Mészáros utca 10.

Előzetes írásbeli jelentkezés szükséges! Jelentkezés: kapcsolat@acoach.hu e-mail címen, vagy online itt: képzés

 

Bővebb információk a Proaktív mediációs képzésről itt: mediaciós képzés.

Azok számára, akik a Proaktív Mediációs Képzés elvégzését követő egy éven belül jelentkeznek a Proaktív Business Coach - Üzleti személyes fejlesztő képzésre, a mediációs képzés díját teljes összegben jóváírjuk a Proaktív Business Coach képzés díjában.   

 

A Pro Bona Kft. mint felnőttképzést folytató intézmény nyilvántartási száma: 00527-2009